Wat zijn de beste IPTV providers van 2023? Wij zochten het voor je uit!

Wat zijn de beste IPTV providers van 2023? Wij zochten het voor je uit!

Televisie kijke via het internet (IPTV of internet protocol television) is een veel gebruikte methode voor het kijken van televisie. Met deze methode stream je TV zenders of andere content via het internet. Het streamen gaat via een smart-TV, smartphone, tablet of Set-top-box. Op deze manier heb je dus geen ouderwetse kabel of lelijke schotels op je dak nodig. Het streamen van IPTV gaat dus volledig online, daardoor is satelliet-TV en kabel-TV verledentijd. Het enige dat je dus nodig hebt is een stabiele internet verbinding van minimaal 25 mbs. Is je verbinding snel genoeg dan kun jij ook gebruik maken van televisie kijken via het internet.

Wat kun je kijken met IPTV?

Met een goede IPTV provider heb je toegang tot een ruim aanbod van televisie zenders. Deze zenders bestaan uit zowel de Free-to-air zenders als de commerciele zenders. Ben je een sport liefhebber? Dan is dit hoogst waarschijnlijk ook een goede oplossing voor jou. Je kunt zorgenloos live wedstrijden volgen uit andere landen. Je hebt dus toegang tot een ruim aanbod van zenders, daarnaast is er een ruim aanbod van films en series. Losse abonnementen bij verschillende streamingsdiensten zijn met een IPTV abonnement dus ook verledentijd.

De beste IPTV provider

Voordat je een IPTV abonnement koopt wil je natuurlijk eerst weten wat de beste aanbieder is. Gelukkig hebben wij in de afgelopen jaren flink onderzoek gedaan naar verschillende IPTV-providers. Wij hebben de beste IPTV provider gevonden. De beste providers zijn Pandora en KIJK IPTV, dit hebben ze te danken aan de kwalitatieve zenders die ze bieden. De zenders zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer stabiel. Ook hebben ze een ruim aanbod in films en series van hoge kwaliteit. Deze films en series zijn te streamen met of zonder ondertiteling (dit kun je zelf selecteren). Bij veel series kun je zelfs de gesproken audio selecteren. Ben je opzoek naar de geschikte provider voor jou? Probeer het dan eerst gratis uit bij Pandora of kijk. Een demo is geheel vrijblijvend en je kunt daarna beslissen of je een abonnement wilt afnemen.

Tip: Heb je geen verstand van het installere van apps? bekijk dan de alles-in-1 boxen die ze aanbieden. Deze boxen wordne vooraf geinstalleerd met de jusite software en voorzien van het abonnement. Deze boxen hoef je dus alleen nog maar aan te sluiten (stroom & internet) en natuurlijk de HDMI kabel naar je TV. Daarna kun jij onbeperkt genieten van een ruim aanbod in zenders, films of series.