Originele kaartenhouder? Bekijk onze tips!

Originele kaartenhouder? Bekijk onze tips!

Als je op zoek bent naar een mooie en praktische manier om je kaarten te presenteren, dan is een houten kaarthouder van Zoedt een goede keuze. Dit Nederlandse merk biedt verschillende soorten kaartenstandaards met minimalistisch en origineel design. En natuurlijk zijn ze duurzaam, want dat wil je toch?

Verschillende vormen kaarthouders

Allereerst is er de houten kaarthouder in de vorm van een huisje. Het kaartenhuisje is een mooie en speelse manier om je kaarten te presenteren. De kaartenstandaard is geschikt voor kaarten van verschillende formaten, van postkaart tot A5-formaat. Niet alleen geschikt voor leuke kaarten, maar ook superleuk om je foto’s in te presenteren.

Je kunt ook kiezen voor een minimalistische ronde of rechte kaartenhouder. De kaartenstandaards hebben een kleine uitsparing waar je de kaart in kunt plaatsen, waardoor deze stevig blijft staan. Wil je meerdere kaarten combineren kies dan voor de houten standaard voor meerdere kaarten. Met drie verschillende vakken is dit de grootste standaard van het assortiment. Deze kaarthouder is ideaal om bijvoorbeeld meerdere kaarten tegelijkertijd te presenteren, of om verschillende thema's of stijlen te combineren.

Natuurlijk heeft Zoedt ook kaartenstandaards met een leuke twist. Een kaartenstandaard met een houten huisje klembord of een grachtenpandje waarop je je kaart kunt klemmen bijvoorbeeld. Ook hebben ze standaards met een vaasje of een klein houten woordje zoals Geniet, Droom of lach. Deze tekstjes kun je naast de kaarten of foto schuiven. Te leuk toch?

Kaartenstandaard van duurzaam hout

Het mooie van een kaartenstandaard van Zoedt is dat ze zijn gemaakt van FSC-hout. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een internationaal keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Dit betekent dat het hout dat gebruikt wordt voor de kaartenstandaards afkomstig is uit bossen die op een verantwoorde manier beheerd worden. Hierbij wordt rekening gehouden met sociale, economische en ecologische aspecten, zodat de bossen behouden blijven voor toekomstige generaties.

FSC-hout is dus duurzaam omdat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en er geen schade wordt toegebracht aan het ecosysteem. Er wordt bijvoorbeeld niet onnodig gekapt en er wordt gezorgd voor een goede bescherming van de biodiversiteit. Ook wordt er bij het gebruik van FSC-hout rekening gehouden met de lokale bevolking en hun leefomgeving.

Het gebruik van FSC-hout in de kaartenstandaards van Zoedt draagt dus bij aan een duurzamere wereld en laat zien dat het merk zich bewust is van haar verantwoordelijkheid als producent. Door te kiezen voor duurzaam geproduceerd hout, draagt Zoedt bij aan het behoud van bossen en het verminderen van de impact op het milieu.