Bestaan er ook vliegengordijnen voor de caravan?

Bestaan er ook vliegengordijnen voor de caravan?

De mensen die een caravan bezitten zitten vast al te popelen. Ja, het duurt misschien nog even maar dan begint het seizoen weer voor de caravan. Dan mag hij weer van stal! Heb jij je vakantie adressen al geboekt? Of heb je een vaste staanplaats waar je chalet het hele jaar door mag staan? Als je in ieder geval wel eens bent wezen kamperen weet je ook alles van ongedierte. En dan bedoelen we vooral die vervelende muggen. Maar vliegen kunnen er ook wat van hoor. Om die vervelende insecten buiten te houden bestaan er vliegengordijnen. Maar bestaan er eigenlijk ook vliegengordijnen voor je caravan of chalet?

Vliegengordijn voor caravan en chalet

Ja, die bestaan! Maar niet dat je enorm veel keuze hebt. Fabrikanten weten dat mensen die met de caravan op vakantie gaan vaak last hebben van insecten. Maar de vraag naar gewone vliegengordijnen voor in huis zijn vele malen groter. Waardoor fabrikanten zich vaak niet geroepen voelen om speciale deurgordijnen te maken voor caravans. Gelukkig zijn er enkele fabrikanten die ze wel verkopen. Wij vonden ze bij Vliegengordijnkopen. Een hele prettige webwinkel waar je terecht kunt voor een deurgordijn. Het vliegengordijn voor de caravan is verkrijgbaar als een kattenstaart en als kralengordijn. Ook kun je bij vliegengordijnkopen je vliegengordijn op maat laten maken. Dat is natuurlijk helemaal ideaal voor je caravan of chalet. Dan kun je 'm precies passend maken.

De deur van een caravan is smaller dan van een gewoon huis

Zoals je ziet zijn de vliegengordijnen voor caravans en campers smaller dan die van een gewoon huis. De breedte is meestal 56 tot 60cm. Terwijl de gordijnen bij woningen meestal een breedte van 90 of 100 cm hebben. De kattenstaart is niet zo duur en prima voor op de camping. Deze gordijnen houden namelijk heel veel vliegen en muggen tegen. Uiteraard kun je ook voor een goedkoper type gaan met plastic slierten. Maar die waaien nog wel eens op en op die momenten kunnen er natuurlijk ook insecten je stulpje invliegen. Bedenk dus goed of je gaat investeren in een goed vliegengordijn of een goedkoop model neemt waarmee je enkele vliegjes en mugjes dan maar voor lief moet nemen.